ANTIGONA SEJDIU

ANTIGONA SEJDIU

Play Radio


Dhe nje dite kur sdo tjem me

Dhe nje dite kur sdo tjem me

O sa mirë po lunë në valle
Zemer

Zemer

O sa mirë po lunë në valle
Her kollan her xhamadan

Her kollan her xhamadan

O sa mirë po lunë në valle
Aman aman

Aman aman

O sa mirë po lunë në valle
Dashuro vajz

Dashuro vajz

O sa mirë po lunë në valle
Vaj vaj vaj

Vaj vaj vaj

O sa mirë po lunë në valle

Albums

View all

Notifications

Search Results for "Salman Khan"

Recent Searches

Trending